Viselheted is a kedvenc filmedet

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online póló webáruházak. Az ilyen és ehhez hasonló oldalakon kiválaszthatod, hogy milyen színű és fazonú pólóra szeretnél ötletes, vicces feliratokat, képeket, kalligrafikákat nyomtatni , ők pedig legyártják és kiszállítják neked néhány napon belül. Az online póló áruházakban gyakori az is, hogy teljesen egyéni mintákat is kérhetsz, amit ugyanúgy megcsinálnak neked, mint amik már léteznek és raktáron van nekik. Egészen gyorsan is dolgoznak egyébként, nem sokat kell várni egy-egy rendelés kiszállítására, főleg akkor, ha a megrendelt darab éppen elérhető a raktárban.

Korábban eléggé tartottam az online vásárlástól. Tudom, hogy bután hangzik, de számomra ez olyan megfoghatatlan volt. Nem tudtam, hogy a pénzem biztonságosan kerül-e át a bankomból a másik számlára és hogy a tranzakció közben ki fér hozzá az adatokhoz, amelyeket megadtam. Sok az álhír, vagy ki tudja mennyire álhírek azok, amik az adataink ellopásáról szólnak. Végül mégis csak megbarátkoztam a 21. század ezen vívmányával is és most már aktív online vásárló vagyok. Annyira, hogy már az online időpont foglalástól, jegyvásárlástól sem riadok vissza. Kezdetben a pay pass fizetéssel szemben is erő fenntartásaim voltak, de hát mit csináljak, ha egyszer én nem ilyen eszközök között és nem ilyen feltételek között nőttem fel, nekem nehéz megszokni és alkalmazkodni az ilyen, számomra átláthatatlan és követhetetlen rendszerekhez.

online póló

Az online póló áruházakat csak nem régen fedeztem fel, de nagy kedvencemmé váltak. Újabban minden unokámnak ilyesmit veszek. Sőt, magamnak is vettem egyet, mert imádtam a feliratot és hát azt azért mégsem csinálhatom, hogy elküldöm valakinek, hogy ezt vegye meg nekem, mert ez teljesen nekem való. Az van rajta, hogy “minden vegán mögött áll egy szomorú nagymama”. Hát ez teljesen igaz. Az egyik lányom vegán, de sajnos nekem ezt nehezemre esik elfogadni. Főleg azért, mert régebben ő szerette legjobban az én messze földön híres pacalomat. Hát kinek főzzek így pacalt mégis? Na, eltértem a tárgytól. Tehát ez lett az új szórakozásom. Nagyon vicces feliratokat találok. Persze sok van a választékban, amit nem értek. Gondolom látni kellett volna hozzá valami filmet, vagy olvasni valami könyvet, hogy megértsem itt a poént.

Az egyik vejemnek például nagyon sok a tetoválása. Először nehezemre esett ezzel megbarátkozni, de végül azért mégis sikerült. Viszont ezt azért ő is észrevette, hogy a tetoválásaival szemben fenntartásaim vannak, így volt köztünk emiatt egy kis feszültség. Úgy gondoltam, hogy ennek a kis ellentétnek szép lezárása lehetne, ha vennék neki az online póló áruházban egy “menő tetovált apuka vagyok” feliratú pólót. Szerintem szép gesztus lenne és ő is biztos értékelné. Ezzel szimbolikusan is eláshatnánk a csatabárdot.