Van bőr a képén!

Mikor ma elhaladtunk a klub faliújsága mellett, ahova egyébként bizonyos keretek között bárki kitűzheti a mondanivalóját, eléggé meglepődtünk. A tábla tele volt tűzdelve egy flottakezelő cég szórólapjával. Ez azért mégiscsak pofátlanság. Az ide járók mind tudják egy idő után, ha nem is rögtön értesülnek róla, a tábla íratlan szabályait.

Olyan adok-veszek, keresek-találtam, és ezekhez hasonló tematikájú dolgok kerülhetnek fel ide, amik sem másokat, sem a törvényt nem sértik. Alapvető szabály, hogy tiszteletben tartunk másokat, akik velünk együtt a táblát használják. Na most, „felülírni” a többiek hirdetményeit, ráadásul valami olyasmivel, ami itt a kutyát sem érdekli, az meglehetősen ellentmond ennek a szabálynak. Oda is mentünk a pultban tevékenykedő tulajhoz, hogy rákérdezzünk a dologra. Mondtad, hogy ő is látta a dolgot. Sőt, nagyon szomorúan tapasztalta, hogy valaki ennyire nem volt tekintettel másokra.

flottakezelő
flottakezelő

 

Csak még nem volt ideje foglalkozni vele, mert a pultos srác, aki egyébként a dolgok nagy részét szokta vinni esténként, délután ágynak esett, és nem volt ideje kisegítőt találni. Viszont azt is mondta, hogy látja rajtunk, hogy mennyire bosszant minket ez a dolog, úgyhogy egyenesen szívességet tennénk neki, ha leszednénk a szórólapokat, hogy láthatóvá váljon az eredeti tartalom. Mondanom sem kell, hogy nagy lelkesedéssel láttunk neki a faliújságnak, és nagyjából fél percre volt szükségünk ahhoz, hogy a szemetesben landoljon az összes nemkívánatos „vendég”.