Tökéletes munka, tökéletes kollégák, és egy tökéletes galériás polc!

A filmiparban dolgozni semmi máshoz nem hasonlítható élmény. Szerencsére ez nekem megadatott, hiszen kellékes vagyok egy filmgyártó cégnél. Világéletemben arra vágytam, hogy filmek elkészítésében segédkezhessek, és még mindig nem tudom teljesen elhinni, hogy ez megvalósult, és valóban abból keresem meg a pénzemet, hogy azt csinálom, amit a legjobban szeretek. Elképesztően nagy mázlista vagyok!

 A feladatkörömbe tartozik a céghez tartozó filmek kellékeinek tárolása, rendszerezése ugyanúgy, mint kint a “terepen”, tehát forgatáson a játszó tárgyak felügyelete, karbantartása – illetve tanácsokat is adok azzal kapcsolatban, hogy bizonyos kellékeket hogyan kell megfogni, használni úgy, hogy azok valóban autentikusan hassanak a filmvásznon. Mondanom sem kell, nagyon szeretem a munkámat: számtalan ember fordul meg nap mint nap a közelemben a rendezőktől, stábtagoktól kezdve a statisztákon át a legnagyobb filmsztárokig. Mindenkinek van hozzám egy kedves szava, és ezt én is igyekszem viszonozni, így szerencsére kifejezetten jó hangulatban szoktak telni a munkanapjaim (még úgy is, hogy aki már járt valaha forgatáson, az tudhatja, mennyire feszült figyelem szükséges ahhoz, hogy sikeres és összehangolt legyen a közös munka).

Ami pedig még jobbá tudja tenni a munkahelyi körülményeket, az egy igazán jó minőségű galériás polc megléte, amin azt a töménytelen mennyiségű kelléket rendezett sorokban tudjuk tárolni, rendszerezni. Ebben nyújtott cégünknek hatalmas segítséget a RackingLog, akik kiváló minőségű terméket készítettek, szállítottak és telepítettek nekünk. Mivel a területünk kicsi volt, viszont nagy belmagasságú, éppen ideális volt a RackingLog számára, hogy igazán kiváló galériás polcot szereljen fel nekünk. Egy nem filmes szakmában dolgozó ember el sem tudja képzelni milyen elképesztően rengeteg kelléket kell tárolni, megkértük a céget, hogy egy három emeletes polcot készítsenek nekünk, és mondanom sem kell, ez sem okozott semmilyen problémát a számukra… Egy szó mint száz: szívből ajánlom mindenkinek – akár filmes, akár más típusú munkából kifolyólag – hogy ha galériás polcra van szüksége, a RackingLog-nál érdeklődjön először!