Szerva itt, csere ott

A múltkor emlegetett ausztriai állások témát most felváltották a fesztiválok. Most komolyan?! Még csak március van, honnan kellene tudnom, hogy mi lesz a programom augusztusban? Viszont úgy érzem, hogy ezzel egyedül vagyok ebben a társaságban…

Nem is nagyon tudtam hozzászólni a beszélgetéshez azon kívül, hogy azt ismételgettem; „egyelőre fogalmam sincs még, hogy hol leszek június vagy július vagy augusztus valahanyadikától valahanyadikáig”. Persze, jó dolgok a fesztiválok és nagyon állatokat lehet bulizni, de azt azért túlzásnak tartom, hogy a kedvükért ennyire előre tervezzek. Nyilván én sem hagyom az utolsó pillanatra, mondjuk az utolsó hétre. Általában egy hónappal előtte már megvan a jegyem vagy bérletem az adott fesztiválra, szóval azért én sem bízom a véletlenre. Amit azért ennél korábban elkezdünk szervezni, azok a közös nyaralások. Ott aztán, a fesztiválokkal ellentétben, tényleg nem mindegy, hogy mondjuk milyen a szálláshely.

Vagy például az, hogy hogyan helyezkedik el például a vízparthoz vagy a városközponthoz, éttermekhez képest. A fesztiválon ez nagyjából mindegy, mert minden közel van minden máshoz. Ráadásul ott a legkevesebb időt a házban vagy sátorban töltjük. Akkor pedig nem mindegy, hogy hol helyezkedik el? Remélem, hogy ezt a témát is olyan hamar ejtik, mint az ausztriai állásokat!

ausztriai állások