Még jó, hogy nem a fejét hagyta el!

Találtunk már egy-két érdekes dolgot, amit itt felejtettek a hely férfi mosdójában, de ez a darab különösen elgondolkodtató volt. Valaki itt felejtett egy bukósisakot. A dolog érdekessége, hogy egész este nem láttunk megfordulni itt senkit motoros ruhában, vagy valamibe, ami legalább egy kicsit is alkalmas lett volna arra, hogy motorra üljenek benne.

Lehet, hogy pont ezért felejthette itt a tulajdonosa, mert nem motorral volt. Ha azzal lett volna, akkor legkésőbb abban a pillanatban rá kellett volna jönnie arra, hogy valami hiányzik, mikor felül a motorra. Voltak más, ehhez hasonló esetek is, bár bukósisakból ez volt az első. Adtunk már le a pultnál a mosdóban talált telefontokot, söröskorsó – természetesen üresen -, valamint egyszer egy fekete halálfejmintás kendőt. Olyat, amilyet a bőrmellényes motorosok hordanak, meg a gyerekek, akik kalóznak öltöznek farsangkor.

bukósisak
bukósisak

A fene se érti, hogy hogyan kerülnek és maradnak ilyenek egy pub férfimosdójában. Az ilyesmiket le szoktuk adni a pultnál, hagy legyen könnyebb a dolguk. Egyébként is ismernek minket, mert elég régóta és rendszeresen járunk ide. Néha még tovább is tartanak nyitva, ha elég nagy a társaság és látják rajtunk, hogy még nagyon nem akaródzik hazamenni. Ennyit cserébe pedig igazán megtehetnünk.