Itt megéri törzsvendégnek lenni!

A tegnapi este folyamán komoly meglepetésben volt részünk. Ugyanis a hely tulajdonosa, akit eddig leginkább csak látásból ismertünk, odajött hozzánk egy hírrel. Mégpedig azzal a hírrel, hogy szeretné meghálálni a hűségünket, persze csak akkor, ha van hozzá kedvünk. Egyik este zárás után rögtönözne nekünk egy mini mixerképzést.

Néhány olyan koktél elkészítését tanítaná meg nekünk ő maga, amiket előzetesen kiválasztottunk. Vagy a saját kedvenceinket, vagy olyanokat, amikről tudjuk a barátnőnk, feleségünk kedvencei. Annyira meglepett minket a dolog, hogy először nem is igazán jutottunk szóhoz. Az első meglepetést az okozta, hogy a tulaj voltaképpen egy a szakmájában meglehetősen elismert mixer. A második és egyben legnagyobb meglepetés pedig az volt, hogy ezt az egész dolgot felajánlotta nekünk.

Pedig, ahogy mondtam, inkább csak látásból ismerte a társaság, talán egyszer-kétszer odajött megérdeklődni, hogy jól érezzük-e magunkat. De ilyenkor ezt más asztaltársaságokkal is megtette. Többek között ezért sem gondoltuk volna, hogy ennyire tisztában van azzal, hogy mi milyen rendszerességgel fordulunk itt meg. Mindenesetre élni fogunk majd a lehetőséggel, azt hiszem, hogy mindannyian. Halványan dereng valami, hogy egyikünknek annyira nem tetszett az ötlet, de lehet, hogy ez már valami egészen másra vonatkozott, és nem „törzsvendég” jutalomra. Jó tudni, hogy vannak helyek, ahol még ténylegesen megbecsülik a hűséget!

mixerképzés