Csak meglett!

A múltkori elhagyott bukósisak tulajdonosa végül is megkerült. Meglehetősen kétségbeesve ért vissza végül a pubba. Kiderült, hogy ott iszogatott a barátaival, aztán el kellett még valahova mennie, ahova nem a robogóján ment, ezért nem tűnt fel neki, hogy valami hiányzik.

Hiába, nálunk mindig zajlik az élet! Többek között ezért is kezdtünk el ide járni. Aztán a hely elég gyorsan a törzshelyünkké vált. Széles választék, reális árak, remek kiszolgálás. Minden, amit egy törzshelytől elvárhat az ember. Amit majdnem kihagytam, hogy van még egy komoly előnye. Mégpedig az, hogy a társaság mindegyik tagja számára elérhető helyen van. Még éjszaka is, ami pedig nagy szó. Hiába, hogy főváros és jó a közlekedése. Éjszaka nem kevés olyan része van ennek a városnak, ami egyszerűen elérhetetlen.

Úgyhogy azt kell, hogy mondjam, hogy minden szempontból tökéletes törzshelyet választott magának a társaság. Ráadásul, mivel tényleg hetente legalább egyszer megfordulunk itt, ezért már ismernek is minket, ami néha nagyon jól tud ám jönni. Például akkor, mikor üvölt a zene a helységben, neked pedig el kell mutogatni a pultosnak, hogy mit szeretnél inni. Na, ilyenkor aztán határozottan jól jön, ha a pultos történetesen tudja, hogy mit szoktál inni!bukósisak