Bőrdzsekiben feszít minden nagymenő!

Vesszünk el a gondolatainkban és idézzük fel magunk előtt kedvenc filmjeinket. Főleg azokat, ahol a rendező a mindennapi életünk problémáit próbálja elénk hozni megannyi jelenetsorral. Nagyon hamar tudunk azonosulni ezekkel az élethelyzetekkel és a szereplők jellemeivel.

Vegyük is sorra a kötelező elemeket amik, az ilyen filmekhez kellenek.

Először is kell egy gondolat, ami köré kiépítjük a sztorit, ne legyen túl bonyolult, vagy mély hogy a nézőnek minél kevesebbet kelljen gondolkodni, így a legideálisabb, ha egy olyan alap érzelmet választunk, amin minden ember, jó esetben, már a gyerekkorában megtapasztal. Természetesen ez a szerelem.

A hagyományos értékeken alapuljon a film, ezért kell egy fiú és egy lány. A lány legyen jó családbeli kedves arcú, a fiú egy igazi keménykötésű, gazfickó, aki valamiféle bőrkabátban feszít a film nagy részében.

Bár, hogy a film ne teljesen tucat legyen, a fiú ne régi motoros legyen, hanem rendelkezzen egy speed motorral és a hozzá illő marhabőr dzsekivel, ami úgy simul rá, mint előrecsomagolt zöldségekre a fólia. Természetesen rendelkezzen minden hasznos tulajdonsággal a motoros bőrdzseki, mint ütéstompítóval meg cserélhető védelemmel és persze nyáron is kellemesen szellős legyen, hogy főhősünk a forgatás alatt ne érezze magát kellemetlenül benne. A lány pedig hasonló menő motoros holmikkal fog felruházódni, mire a film végére érünk!

Ha ezek megvannak, jöhetnek a konfliktus elemek, család, barátok, életszemléleti nézetek és már is kész egy egészestés film, ami szórakoztatja a családot, akik nem is sejtik, hogy a kis agyukba már be is fészkelt a gondolat, hogy motoros bőrdzsekit kell vásárolni!

Valljuk be őszintén, manapság azért készül ennyi film, mert remek reklámlehetőség a szponzorálóknak!

Mennyi olyan versenyzős, száguldozós filmet lát az ember, ahol annyira megtetszik a nézőnek a versenyző szerelése, hogy utána is jár és talán be is szerez egyet! Hisz ki nem szeretne úgy kinézni, mint a főhőse!

Ha már beleszerettél a szereplődbe, aki legyen, mondjuk motorversenyző, akkor te is szívesen hordanál egy dekoratív, prémium minőségű páncélzatot. Egy olyat, amiben ha te magad is felveszed, az utak rettegett királya lehetsz!

Én kifejezetten szeretnék hasonlítani például a Szellemlovasra és fontos, hogy ehhez a megfelelő biztonságos viselet legyen rajtam, főleg, hogy a dzsekim tűzálló legyen, hogy az égő fejem ne pörkölje meg a vállam! Na, viccet félre téve értitek, hogy fontos a védelem a motorokon!

Érdemes nyitott szemmel nézni a filmeket, főleg azokat, amiben valami extrém dolgot művel a szívünket elcsábító főhős, mert kezdetekben mindig biztonságosan van beöltöztetve, aztán később lekerül minden felesleges holmi… Kivéve, ha motoros bőrdzsekit hord!