Az ibustar segített, hogy elmúljon a fájdalmam

a ház, és van időm végre egy kicsit magamra is! Múlt héten, hétvégén pont egy ilyen időszakom volt. Pénteken szabadnapos voltam, úgyhogy volt időm kitakarítani. Így a hétvégém szabad volt. Nem volt sajnos olyan jó idő, így nem volt kedvem kimozdulni sem, pedig gondoltam, végre elmegyek futni, úgyis rég voltam már. De szakadt az eső, esőben pedig nem igazán volt kedvem futni. Szóval otthon maradtam és megnéztem pár filmet, olvastam és sütöttem egy adag csokis muffint is.

Általában horror filmeket, mesét vagy éppen a kedvenc trilógiámat szoktam nézni, a Gyűrűk urát. Akkor éppen egy horror filmet választottam ki magamnak, amit már hetek óta meg akartam nézni, mióta ráakadtam a neten, azonban sosem volt rá időm. Addig a hétvégéig. Szóval pattogtattam egy kis popcornt, majd bekapcsoltam a filmet. Nagyon tetszett, nagyon ijesztő volt, én nagyon imádom az ilyen jellegű filmeket, amin végig lehet parázni.

Azonban ez nem volt valami jó ötlet, mert olyan ijesztő volt, hogy aztán aznap este hasonlóan félelmeteset álmodtam, és szinte felriadtam álmomból. Nem is tudtam visszaaludni, pedig nagyon próbálkoztam. Amikor már rájöttem, hogy esélytelen, hogy visszaaludjak, elkezdtem olvasni, de annak sem sikerült elvonnia a figyelmemet, és álmosabb sem lettem.

Szóval ennek az volt a következménye, hogy már nagyon korán kimásztam az ágyból, hogy valamivel elfoglaljam magam, mert annak semmi értelmét nem láttam, hogy ott szenvedjek az ágyban és forgolódjak egyik oldalamról a másikra és mérgelődjek. Gondoltam magamban, hogy ha elfoglalom magam valamivel, akkor talán elfáradok, és majd akkor napközben alszom egy kicsit.

A kevés alvástól napközben már olyan fejfájásom volt, hogy alig bírtam meglenni. Ittam sok vizet, ettem rendesen, de semmi sem segített, szóval úgy döntöttem, hogy nincs más választásom, muszáj lesz bevennem valamilyen gyógyszert. Körbenéztem a lakásban, hogy milyen gyógyszerek közül tudok válogatni, végül megtaláltam a gyógyszeres dobozomban azt, amiről úgy gondoltam, hogy a leghatásosabb gyógyszer lehet számomra, az ibustar gyógyszert.

Nem is kellett sokat várnom, mert igen hamar hatni kezdett a gyógyszer. Ha nem is múlt el rögtön a fejfájásom, éreztem, hogy időről időre egyre jobban szűnik a fájdalmam. A gyógyszert odatettem aztán az éjjeli szekrényemre, hogy ha esetleg este szükségem lenne rá, akikor kéznél legyen, és ne kelljen keresgélnem. Csodával hatásos módon másnap éjjel már sikerült aludnom, szinte teljesen elfelejtettem a filmet és azt, hogy mit álmodtam. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy megnéztem egy mesét, ami elvonta a figyelmemet. Mert mi mást csinálnék, amikor ennyire ráérek: megnézek minden filmet és mesét, ami csak eszembe jut.

Az ibustar amúgy nem is tudom már, hogy kerülhetett a gyógyszeres dobozomba, mivel én nem emlékszem rá, hogy bármikor is vettem volna, mindenesetre örülök, hogy volt nálam és megtaláltam, különben a neten kellett volna keresgélnem, hogy mi az a gyógyszer, ami a legjobb az ilyen erős fejfájásra. Aztán anyukám mondta, amikor nálam volt, hogy még múltkor ő hagyhatta itt nálam, mert emlékszik rá, hogy vagy fél óráig kereste a táskájában, amikor kellett volna neki és nem találta meg.

Úgy látszik, hogy rajtam kívül idáig mindenki, akit megkérdeztem, ismerte a gyógyszert, ugyanis nem csak anyukámmal beszéltem róla, de néhány barátomnak is elmondtam, hogy jártam, aztán kiderült ezekből a beszélgetésekből, hogy mások ismerik az ibustar fájdalomcsillapítót, csak én nem hallottam még valamiért róla. De hát, ami késik, az nem múlik. Most már én is ismerem, és tudom, hogy nekem például nagyon jól beválik. És úgy látszik, hogy anyukámnak is, ha már a táskájában szokta tartani.

Mindenesetre örülök, hogy most már tudom, hogy ha fáj a fejem, akkor ezt kell bevennem, de remélem, hogy nem sűrűn lesz ilyen alkalom, amikor a fejfájástól aludni sem tudok majd.